John Yudkin: Pure, White and Deadly - Taschenbuch
Bestellen Sie sich die Artikel bequem nach Hause oder in Ihre Lieblingsfiliale. Anhand der Farbe des Lieferwagens können Sie erkennen ob der Artikel momentan in unserem Versandlager verfügbar ist. Grün bedeutet verfügbar. Rot bedeutet momentan nicht verfügbar.
Lass dir deine Artikel sofort in der Filiale reservieren. Anhand der Farbe der Einkaufstasche kannst du erkennen ob deine Wunschfiliale den Artikel im Moment auf Lager hat. Grün bedeutet verfügbar. Rot bedeutet momentan nicht verfügbar. Sollten deine Wunschartikel nicht vollständig in deiner Lieblingsfiliale verfügbar sein, so schlagen wir dir gerne im Warenkorb eine andere Filiale vor, in welcher du alle Artikel abholen kannst.
Bitte beachte das die Lagerstände bis zu 30 Minuten alt sein können.
Produktmerkmale
Yudkin:Pure, White and DeadlySugar. It is killing us.
Why do we eat so much of it?
What are its hidden dangers?
In 1972, when British scientist John Yudkin first proved that sugar was bad for our health, he was ignored by the majority of the medical profession and rubbished by the food industry. We should have heeded his warning.
Today, one in four adults in the UK are overweight.
There is an epidemic of obese six-month-olds around the globe.
Sugar consumption has tripled since the Second World War.
Using everyday language and a range of scientific evidence, Professor Yudkin explores the ins and out of sugar, from the different types - is brown sugar really better than white? - to how it is hidden inside our everyday foods and how it is damaging our health.
Brought up to date by childhood obesity expert Dr Robert Lustig MD, his classic exposé on the hidden dangers of sugar is essential reading for anyone interested in their health, the health of their children and the health of modern society.
Höhe | 14 mm |
---|---|
Anzahl Seiten | 224 |
Autor | John Yudkin |
Verlag | Penguin Life |
Erscheinungsjahr | 2016 |
Eigengewicht | 163 g |
ISBN | 9780241257456 |
Sprache | Englisch |
Medium | Taschenbuch |
Serie | Pure, White and Deadly |
Rezension | Using everyday language and a range of scientific evidence, this book explores the ins and out of sugar, from the different types - is brown sugar really better for us than white? - to how it is sneakily inserted in our everyday foods. Telegraph, Top 10 Diet Books |
Herstelleradresse |
|
Breite | 130 mm |
Tiefe | 197 mm |